Posters zijn de makkelijkste en meest betaalbare manier om een stuk kunst aan je muur te hangen. Een poster op levensgroot formaat van de Mona Lisa kost een tientje. De Mona Lisa zelf aan je muur hangen? Dat is net iets duurder! Bij de webshop BGA Store vind je de leukste kunstposters en prachtige lijsten om ze in op te hangen. Lees hier welke kunstposters je kunt bestellen om jouw huis een artistieke oppepper te geven.

Fotokunst

Een lijst met een mooie print van een professionele foto intrigeert jou en je gasten doorlopend. Het mooie van een goede fotograaf is dat hij bijna elk onderwerp interessant kan maken door zijn technieken. In BGA Store vind je bijvoorbeeld posters van gefotografeerde fietsen, planten, mensen en gebouwen. Ook leuk zijn de collageposters van verschillende foto’s, met onderdelen die niets met elkaar te maken lijken te hebben – of stiekem toch wel? Dat mag jij bedenken!

Vaak zijn deze fotoposters in sterk contrasterende kleuren vastgelegd – grijs, wit en zwart. Dat vormt een uitstekende aanvulling op je appartement als dat al sober en ingetogen is. Maar een zwart/wit poster is ook een opvallende break met een kleurrijke kamer vol wilde uitspattingen en tinten. Kijk even in de webshop en blader door het aanbod van posters met fotokunst. Ongetwijfeld zitten er een paar exemplaren tussen die jouw blik grijpen en niet meer loslaten.

Afbeeldingen van bekende vormgevers

BGA Store heeft een unieke collectie posters in het aanbod van beroemde vormgevers. Uiteraard in een formaat waarmee je maximaal kunt genieten van deze toonaangevende afbeeldingen. Je vindt hier ontwerpen en kunstwerken van onder meer de volgende mensen:

– Christina Heitmann maakt heldere, cartoonachtige platen van bekende mensen en getekende dieren.

– Linda Forsberg maakt aantrekkelijke afbeeldingen van symbolen en modellen, vaak met een nouveau art-achtige stijl.

– In de Paperago-collectie vinden we grote, monochrome posters van planten, cijfers en uitroepen. Ook voor simplistische vertolkingen van sterrenbeelden en dieren zit je hier goed.

– Lisa Hult Sandgren maakt prachtige grafische kunst van dieren die met gekleurde vlakken of vectoren zijn opgebouwd.

Kaarten en plattegronden

Een kaart van de wereld of van Nederland als poster ophangen is inmiddels best een cliché. Maar de kaarten en plattegronden die je bij BGA Store bestelt zijn dat absoluut niet. Veel van de kaarten zijn in zwart-wit en hebben geïnverteerde kleuren – netwerken van witte lijntjes op grote zwarte vlakken dus. Koop hier een kaart van de wereld, van een land of van een bekende hoofdstad. En vooruit, als je echt die klassieke wereldkaart in alle kleuren van de regenboog wilt inlijsten – die zit er ook tussen!

Keukenposters

Keukenposters zijn vaak spreuken of afbeeldingen van eten of drinken. Vind je retro afbeeldingen met originele spreuken die met koken te maken hebben misschien leuk? Een ingelijste poster die het genot van een goede kop koffie of thee in de spotlights zet? Of de patenttekeningen van een mixer en de beroemde colafles? Als jouw keuken nog wel wat decoratie kan gebruiken, blader dan even naar de keukenposters – er is vast iets dat jouw kookplezier verder verhoogt!