Met een of meerdere posters kun je op een snelle manier een saaie muur aantrekkelijk maken. Voor een tientje open je een venster op een andere wereld. Opeens bevat je woonkamer een poollandschap, een uitzicht op Parijs of een motto waarin jij je herkent.

Er is een ruime keuze aan art posters: reproducties van indrukwekkende schilderijen, bekende PopArt kunstwerken, artistieke foto’s van modellen of beroemdheden en nog veel meer. Kijk bijvoorbeeld eens op desenio.nl waar je een grote variëteit aan unieke kunstposters kunt vinden. Welk genre art posters heeft jouw voorkeur?

Schilderijen

De schilderijen die als posters verkrijgbaar zijn bij desenio.nl zijn vooral kleurrijk en smaakvol, zoals de weergaven van het menselijk lichaam en de abstracte vergezichten laten zien. Maar ook de afbeeldingen met herhalende vormen en vloeiingen van gekleurde verf getuigen hiervan. Kortom, dit soort posters zijn zeker niet alledaags en weten het interieur een bijzondere uitstraling te geven.

Abstracte kunst

Posters met abstracte kunst blijven boeien. Wat wil de kunstenaar zeggen met zijn patronen, vlakken en lijnen? Herken je er iets bestaands in? Wat voor ideeën geeft de afbeelding je? Een poster met abstracte kunst is geschikt voor de intelligente kunstliefhebber die niet van clichés of overdaad houdt.

Aquarellen

De posters met aquarellen zijn rustgevend, spaarzaam gekleurd en bijna etherisch. Er zijn posters met afbeeldingen van bloemen en bladeren, menselijke vormen en gezichten en aantrekkelijke modeaccessoires te verkrijgen. Maar je kunt ook een keuze maken uit posters waarop in elkaar overvloeiende vormen en kwaststreken staan afgebeeld of Rorschach-achtige symmetrie en abstract gelaagde composities. Dit soort aquarellen worden misschien niet gewaardeerd door het grote publiek, maar zijn wel toegankelijk.

Illustraties

Een grote poster van een tekening kan precies datgene zijn wat jouw huis nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan art posters met afbeeldingen van parfumflesjes, bekende producten of bladeren. Posters met cartoondieren, mode-items of kleurrijke landschappen zijn vaak dromerig en rustgevend. Je kunt ook kiezen voor het aanlokkelijke minimalisme van een line-art afbeelding. Het aanbod op desenio.nl is enorm: je zult er absoluut een poster vinden die je direct in je woning zou willen ophangen.

Fotokunst

Grafische kunst kan ook heel fraai zijn. Op desenio.nl vind je daarom ook posters met majestueuze fotokunst, die bijna altijd in gedempte sepia- of grijstinten zijn afgedrukt. Je kunt er posters bekijken met stranden, bergmeren, planten, wilde dieren en modellen. Vaak hebben ze een duidelijk retro-element terwijl de compositie altijd interessant is. Een poster met fotokunst vormt eventueel het middelpunt van jouw woonkamer.